All times are UTC + 1 hour


It is currently Wed 25 Apr, 2018 00:01Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Tue 30 Jul, 2013 15:15 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Image

6 augustus 2013
Een groot feest ter ere van Queen Jennah's 10 jarige heerschappij in Divinity's Reach staat op het punt van start te gaan. De koningin heeft een nieuwe gladiatoren arena geopend voor de gelegenheid -the Crown Pavilion- als een symbool voor het uithoudingsvermogen van haar volk.

Neem een ​​ballonvaart met hoogwaardigheidsbekleders uit heel Tyria naar de hoofdstad van de Krytan natie, en aanschouw de openingsceremonie. Doe mee met de festiviteiten en in ceremoniële gevechten in de naam van Hare Majesteit!

Events
Developer Livestream – August 5
Geniet van een vroege blik op de Queen's Jubilee release met de ArenaNet devs tijdens de preview livestream op het Twitch kanaal op maandag 5 augustus om 21:00 (NL tijd).

Hot Air Balloons – Begins August 6
Een lift nodig naar Divinity's Reach? Het Hof van de Koningin heeft heteluchtballonnen gestuurd om de feestvierders te vervoeren! Zoek een van deze ballonnen in de open wereld, en gebruik deze om het feest in korte tijd te vinden.

The Opening Ceremony – Begins August 6
Ter ere van haar jubileum, zal Queen Jennah de nieuwe gladiatoren arena openen! Woon de toewijding bij van de Crown's Pavilion arena en bekijk de openingswedstrijd!

Ignite the Beacons – Begins August 6
Speciale Bakens van Kryta, symbolen van hoop, zijn opgezet in Divinity's Reach. Neem een ​​fakkel van een fakkeldrager, en race rond een parcours om alle van de Bakens van Kryta op te lichten!

Enter the Crown Pavilion – Begins August 6
Test jezelf in een geheel nieuwe mini-zone met machtige vertoningen van vijanden van de mensheid. Door verschillende steden van Tyria te vertegenwoordigen, kunt u worden benoemd kampioen van een natie en toegang krijgen tot unieke verkopers.

Fight in the Queen’s Gauntlet – Begins August 6
In de speciale Queen's Gauntlet, zult u geconfronteerd worden met steeds moeilijkere uitdagingen van single-combat tegen unieke eindbazen. Juichen uw vrienden toe of het tonen van je vaardigheden aan de wereld. Neem een risico met speciale gambiet condities om nog meer prestigieuze beloningen te verdienen!

New Rewards
Watchwork Mechanisms
Watchwork tech is de nieuwste en beste innovatie in Tyria. Watchwork onderdelen kunnen worden gebruikt in nieuwe crafting recepten of als munteenheid in de Crown Pavilion om items zoals nieuwe rune en sigil recepten, Watchknight Tonics, of de nieuwe Soevereine Wapen Set te kopen. Je zou zelfs het recept om een Watchwork Portal Device te assembleren kunnen vinden, zodat u een persoonlijke portal kunt creëren!

Mini Watchknight
Zodra u klaar bent met de Queen's Jubilee meta achievement, zult u een miniatuur Watchknight ontvangen, gemodelleerd naar nieuwe mechanische wachters van de koningin.

New Features
Account Wallet for Currency
Houd al uw munten in een eenvoudig te vinden locatie! Dit Wallet houdt dungeon tokens, munten, karma, laurels, Guild Commendations, Fractal Relics, Badges of Honor, Gems, en Glory, en maakt ze toegankelijk is voor elke character op je account. Na het inloggen met elke unieke karakter, na de Wallet live is gegaan, zal dat karakter automatisch al hun valuta storten in de account Wallet.

PvP Solo Queue
Met Solo Arena wedstrijden kunt u direct in de actie duiken van PvP wedstrijden in een concurrerende omgeving zonder dat je eerste een volledig team hoeft te verzamelen of jezelf vechtend vinden tegen een voorgevormde groep. Solo Arena heeft een eigen leaderboard, zodat spelers hun rang kunnen verdienen zonder dat hun Team Arena klassement wordt aangetast.

Bonus Rewards for Dungeons
Elke dag wanneer u een uniek pad voor elke explorable of story dungeon afmaakt, krijg je een bonus beloning voor de voltooiing. Ontvang 1 tot 3 goud voor explorable dungeons afhankelijk van hun lengte en moeilijkheidsgraad, 50 zilver voor story dungeons. Gegarandeerd coin beloningen die eerder dropte van bazen in dungeons zijn verwijderd met de intrede van het nieuwe systeem; alle andere drops van bazen zijn niet gewijzigd. Nu heb je nog meer stimulans om de gevaren van de dungeons van Tyria te trotseren!

Champion Loot Updates
Alle champions in het spel zullen nu een nieuwe bonus loot zak gunnen na hun dood (mits je in aanmerking komt voor een beloningen op die baas wanneer het wordt gedood). Deze zakken hebben een kans om zeldzame crafting materialen bevatten, items die skill points geven en meer!

Mini-Game Rotation System
Beide Captain's Council kandidaten hebben beloofd om een ​​nieuwe rotatie van dagelijkse spannende activiteiten te introduceren. De initiële rotatie omvat de geliefde Sanctum Sprint, Keg Brawl, Southsun Survival, en Crab Toss. Spreek met de activiteiten NPC in Lion's Arch om deel te nemen aan de activiteit van de dag!

Improved Effects Level of Detail System
Effecten zoals vuurballen, strepen achter een zwaard, voetstappen van spelers, en zelfs de vurige adem van draken zijn allemaal deel van de schoonheid van Guild Wars 2. In situaties waar al die schoonheid begint met het wegnemen van de visuele helderheid van het slagveld, zal dit nieuwe systeem langzaam beginnen met het verminderen van de details van elk effect met het oog op de bestrijding van de zichtbaarheid te verhogen wanneer vele soorten effecten elkaar overlappen. Als actie intens wordt in dungeons, PvP, de open wereld, en WvW, zal dit systeem u meer van de actie laten zien.

World vs. World Supply Mastery
Word een meester van de supplies met de Supply Master WvW lijn. Deze lijn omvat voordelen zoals verhoogde leverings pick-up snelheid, Courier Snelheid bij het ophalen van supplies, en een kans om supplies terug te krijgen wanneer je ze gebruikt!

Permanent Finishers
We zijn ondersteuning aan het toevoegen voor permanente Finishers! Met deze release, zult u in staat zijn om uw beschikbare Finishers te sorteren en kies degene die je wilt gebruiken als standaard. Verander je gedachten en verander je Finisher! Rang voor rang Finishers, of houden een oog op de Gem Store voor een nieuwe selectie van Finishers. Finishers worden gebruikt in zowel PVP en WvW!

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/august-06-2013/

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Wed 31 Jul, 2013 15:40 
Überposter
Überposter
User avatar
Offline

Joined: Thu 26 Oct, 2006 18:26
Posts: 1566
Location: Baolder
Jay, een wallet/portemonnee voor allerlei (dungeon) tokens. En ook je goud en karma en zo wordt opeens account wide beschikbaar ipv dat je het over je karakters moet verdelen al naar gelang waar je het nodig hebt.

Paar antwoorden van ANet op vragen mbt de wallet:
- Wallet heeft geen limiet van 250 per item. Alles wat in de wallet komt wordt gezien als "betaalmiddel" en daarmee telt het gewoon op net als gold en karma.
- Alle deze betaalmiddelen zijn account bound (gold kun je nog wel vanuit je wallet naar andere spelers sturen of in de gilde bank deponeren)
- Hoeft niet meer eerst naar je bank te gaan als je de betreffende tokens/geld/karma nodig hebt. Wallet heb je altijd bij je, op elk character (sterker nog, je kunt geen gold meer in de bank plaatsen vanaf de update, dit gaat allemaal naar de wallet).
- Golden titel behaal je door 200g op je account te hebben ipv voorheen in de bank.
- Pristine Fractal Relics komen niet in je wallet ("gewone" Fractal Relics wel, community manager kon nog niet direct aangeven waarom deze dan weer niet)
- Seizoensgebonden tokens krijgen geen plek in de wallet, alleen wat ANet als "core" betaalmiddelen beschouwt komen er in.
- Karma wordt gezien als betaalmiddel, de verschillende items waar je karma van krijgt (jugs of karma, etcetera) echter niet. Die blijven dus gewoon in je inventory. Maar ok, als je de karma daaruit dan toch account wide ter beschikking hebt, vervalt ook een beetje de noodzaak om die karma items te bewaren voor een bepaald character. Wel zo handig als we dan als gilde geregeld voor karma bonussen zorgen :)

Ben eigenlijk wel benieuwd om te zien hoeveel karma en gold ik zo over mijn account verspreid heb rondslingeren :)

Zal wel oppassen worden, paar foute klikjes en ik kan al mijn goud kwijt zijn terwijl ik alleen maar naar een duur item wilde kijken :/


Ook erg benieuwd naar die "You might even find the recipe to assemble a Watchwork Portal Device, allowing you to create a personal portal!". Volgens een van de game designers is dit een consumable welk je ongeacht je profession een portal laat maken zoals nu alleen mesmers kunnen. Maar is wel slechts maar 1x gebruiken per consumable en behoorlijk duur, wat ze zo aangeven.

_________________
Image
ImageImageImageImageImageImage
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Wed 31 Jul, 2013 17:51 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
De tent die nu over the Great Collapse in Divinity's reach staat zal met deze update verdwijnen om plaats te maken voor een nieuwe (gladiatoren) arena.
Zie screenshots hier onder (klikbaar voor groter formaat)

Image

Image

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Thu 01 Aug, 2013 07:24 
Überposter
Überposter
User avatar
Offline

Joined: Thu 26 Oct, 2006 18:26
Posts: 1566
Location: Baolder
Ziet er sjiek uit... maar uh... gladiatoren arena in DR.... Hoop niet dat ze het Romijnse Rijk achterna willen gaan? Brood en vermaak voor het volk, en begin van de val van DR?

_________________
Image
ImageImageImageImageImageImage
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Thu 01 Aug, 2013 07:53 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Sat 12 Nov, 2005 18:00
Posts: 929
Location: Remunj
Ze weten niet hoe het komt dat dat deel ingestort is, maar het is wel veilig genoeg om er te bouwen?

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Thu 01 Aug, 2013 09:33 
Überposter
Überposter
User avatar
Offline

Joined: Thu 26 Oct, 2006 18:26
Posts: 1566
Location: Baolder
Naan, verklap nou niet gelijk wat er in de update 2 weken later gaat gebeuren :p

_________________
Image
ImageImageImageImageImageImage
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Thu 01 Aug, 2013 13:11 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Sat 12 Nov, 2005 18:00
Posts: 929
Location: Remunj
Ow, mijn excuses. Mijn vooruitziende blik en de hedendaagse tijd haal ik soms door elkaar.

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Tue 06 Aug, 2013 09:04 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Sat 12 Nov, 2005 18:00
Posts: 929
Location: Remunj
hoelaat komt die update eigenlijk?

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Tue 06 Aug, 2013 10:25 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Thu 12 Apr, 2007 08:42
Posts: 762
Location: Duiven
Meestal 20u of 21u?

_________________
Image
Lord Hyperion Raewynn Owain Deverell Legartha Stendahl

Crazilis Luna Myrdinn Legate Acheron Charr at Arms
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Augustus Update: Queen's Jubilee
PostPosted: Tue 06 Aug, 2013 13:32 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Als het goed is, is hij er al. Direct na het onderhoud was er een patch beschikbaar. Patch notes staan iig al online

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron