All times are UTC + 1 hour


It is currently Wed 23 May, 2018 23:24Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: GW2 Juni update 2: The Sky Pirates of Tyria
PostPosted: Thu 20 Jun, 2013 19:58 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Image

June 25, 2013
Chaos heeft zijn weg naar Lion's Arch gevonden en de daders die verantwoordelijk zijn voor de chaos houden zich op in hun schuilplaats! Inspecteur Ellen Kiel leidt het onderzoek naar de moord en ze is nu teams van afgevaardigden aan het verzamelen om de daders te pakken. Dus verzamel je wapens en skills en bereid je voor want deze crimineel schijnt een gladde aal te zijn.


Events
New Story Dungeon: Aetherblade Retreat – June 25-July 9
Vind de verborgen ingang van de Aetherblade basis en ga de strijd aan met de piraten! Het zal vaardigheid, moed, en flinke mate van flexibiliteit vergen om je weg te vechten naar de Aetherblade Capitain en First Mate.

Developer Livestream – June 24 at 12PM PDT
Neem een kijkje in de keuken van de Sky Pirates of Tyria release met de ArenaNet devs tijdens een preview livestream op het Twitch kanaal, op maandag 24 juni om 12:00 PDT.

New Guild Wars Novel: Sea of Sorrows – Available June 25
Met trots kondigen we "Sea of Sorrows" aan, de derde originele Guild Wars roman van Ree Soesbee! Sea of Sorrows volgt de spannende avonturen van de jonge Cobiah Marriner, stichter van de herboren stad Lion's Arch.
Link naar de shop

Sea of Sorrows Scavenger Hunt—Begins June 25
In deze nieuwe permanente content, volg je de stappen van Cobiah Marriner. Twaalf plaques zijn opgezet om de geschiedenis van de stad en zijn stichter te eren. Je kan aanwijzingen naar de locaties van de plaques vinden in het boek "Sea of Sorrows". Voltooi de speurtocht om vijf skill punten te verdienen.

Aetherblade “Not So Secret” Jumping Puzzle – Begins July 1
De introductie van een nieuwe, permanente jumping puzzel! Een Aetherblade luchtschip ligt verborgen in een holografische berg - waan je een weg in, vecht met de piraten en bewijs je bekwaamheid met behulp van een paar moeilijk te vinden diving goggles.


Rewards
Track Down Aetherblade Caches! - 25 June - 9 July
De Aetherblade piraten hebben tijdens het plunderen, caches verborgen over de hele wereld op moeilijk te bereiken plaatsen. Vind deze om een deel van de schat te claimen en verdien bijzondere achievements.

Mini First Mate Horrik
Herdenk de strijd tegen de Sky Pirates van Tyria met deze woeste, kanon-zwaaiende miniatuur metgezel. Voltooi de Against the Aetherblades achievement om een miniatuur First Mate Horrik voor jezelf te winnen.

Monocle
Spelers die de strijd aangaan met de dodelijke Aetherblade kapitein hebben een kans op een nieuwe, stijlvolle Monocle. Dit stijlvolle hoofddeksel is combat-ready, verhandelbaar en vol elegantie!

Aetherized Rewards
Je reis door de Aetherblade basis geeft je een kans om items zoals: zeldzame salvageable materialen of een nieuw oneindig tonic recept te vinden in aanvulling op de gegarandeerde zeldzame beloningen. Overleef de beproevingen van de Not So Secret jumping puzzle en je wint een exotische set schouder armor.


New Items in the Gem Store
Last Chance to Get Dragon Bash Items!
De Dragon Bash items zijn maar tijdelijk verkrijgbaar in de Gem Store - je kunt tot 8 juli Fireworks Launchers of Rich Dragon Coffers aanschaffen! Rich Dragon Coffers bevatten lekkere snoepjes en een kans op vuurwerk of zeldzame Dragon's Jade Wapen skins of een mini Holografische Risen Knight. De Dragon Bash Mini Pack wordt binnenkort ook uit de Gem Store verwijderd, deze zal niet beschikbaar zijn na 15 juli, dus zorg ervoor dat je deze holografische metgezellen voor die tijd bemachtigd!


New Features
Skill and Trait Balance Update
Introductie van de grootste balans patch ooit in deze build, die belangrijke updates van traits en skill bevat om meer diversiteit van builds te creëren. Ieder profession trait lijn zal veranderingen zien en tevens worden een aantal minder populaire skills aangepast om hun effectiviteit te verbeteren.
Lees er meer over: LINK

Custom Arenas and Spectator Mode are out of Beta!
Custom PvP arena's geven spelers de mogelijkheid hun eigen wedstrijden te hosten en hun map instellingen aan te passen. Deze functie wordt uit de beta gehaald, dit betekent dat de Custom Arena Starter Kits voor iedereen beschikbaar worden om te kopen in de Gem Store. Spectator Mode is ook officieel uit de bèta - samen zorgen deze twee functies voor oefening, competitief spel en toernooien!

Mortar Mastery Joins the Growing List of World vs World Abilities!
Spelers kunnen hun mortier effectiviteit verhogen door te trainen in Mortar Mastery. Verbeteringen in deze lijn zijn de grotere blast radius, meer damage, het verminderen van recharge tijden, en zelfs het toevoegen van een nieuwe vaardigheid, Mortar Barrage!

Voor meer informatie zie de event page: Sky Pirates of Tyria

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni update 2: The Sky Pirates of Tyria
PostPosted: Fri 21 Jun, 2013 08:24 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Sat 12 Nov, 2005 18:00
Posts: 929
Location: Remunj
Crap...als ik het goed lees moet ik straks al mijn traits weer gaan invullen.....

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni update 2: The Sky Pirates of Tyria
PostPosted: Fri 21 Jun, 2013 08:55 
Lord
Lord
User avatar
Offline

Joined: Tue 21 Aug, 2007 07:04
Posts: 481
Location: Nijmegen
De gelekte notities http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comm ... confirmed/ (Let op! Niet bevestigd!) laten zien dat het nog redelijk mee valt met de trait aanpassingen. De vraag is alleen of dit echt is, of door iemand opgezet. Als je goed op de wiki leest zie je dat mensen dingen opvielen die niet kloppen (Engineer skill die niet bestaat, mismatch tussen aangekondigde necro DS skill 5 en wat daar genoteerd staat)

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni update 2: The Sky Pirates of Tyria
PostPosted: Fri 21 Jun, 2013 10:03 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Heb dat lijstje gister ook gezien maar het valt nog best mee als het waar zou zijn. Al zitten er dingen bij waarvan ik zoiets heb van dat is wat vaag maar goed het is afwachten.
En die nieuwe Torment condition die er bijkomt voor mesmer, thief en necro... Zou je voor de gein eens op het GW2 forum moeten lezen hoeveel mensen daar over aan het janken zijn :P
Maar als het eenmaal live is hoor je er waarschijnlijk niemand meer over :lol:

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron