All times are UTC + 1 hour


It is currently Wed 23 May, 2018 23:26Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: GW2 Juni Update: Dragon Bash Festival
PostPosted: Tue 04 Jun, 2013 16:47 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Image

11 juni 2013
Lion's Arch eert de uitdagende geest van haar burgers met het spetterende Dragon Bash festival, waarbij de feestvierders de angst in het gezicht lachen! Gesponsord door de Captain’s Council van Lion's Arch, is Dragon Bash een maand lang feest vol met allemaal nieuwe activiteiten, vuurwerk, exclusieve beloningen en verrassingen in overvloed! Het festival begint op 11 juni en eindigt op 9 juli.

Toon geen angst - Dragon Bash is hier!
Dragon Bash Events
Dragon Bash activiteiten in Lion's Arch - Begint 11 juni
Lion's Arch is het bruisende epicentrum van de Dragon Bash festiviteiten. De Captain’s Council heeft geen kosten gespaard in het verfraaien van deze trotse, gehavende stad, zoals blijkt uit de enorme holografische draak die boven de stad wordt geprojecteerd.

Bash the Dragon! - Begint 11 juni
Zoek naar holografische projectoren verspreid over Tyria tijdens de viering. Deze mini-projector apparaten bevatten een minion hologram die een Dragon Bash verrassing bevat ... een Dragon Coffer! Beginnend vanaf 18 juni, kun je ook draken beeltenissen vinden over heel Tyria tijdens Dragon Bash. Voeren een rituele dans uit om de beeltenis op te lichten en om een tijdelijke boost te ontvangen!

Developer Livestream - 11 juni om 21:00 (NL tijd)
Neem een kijkje in Dragon Bash met de ArenaNet devs tijdens de livestream op hun Twitch kanaal op dinsdag 11 juni om 21:00 (NL tijd).

Dragon Ball - Begint 11 juni
Het oude Tyriaanse tijdverdrijf van Dragon Ball keert terug! Teams van spelers testen hun Dragon Ball vaardigheden tegen elkaar in dit snelle spel van vaardigheid en reflexen. Maak je klaar om te ontwijken!

Moa Racing - Begint 11 juni
Kies de snelste moa! Farshore Ward in Lion's Arch is de plaats van het snelle en woedende Moa Racing, waar je kunt wedden op je favoriete moa racers!

Dragon Piñatas - Begint 11 juni
In de grote steden verspreid over Tyria, zul je dragon piñata vinden die zijn opgehangen ter ere van het festival. Breek deze open om lekker Dragon Bash snoep te ontvangen !

Dragon Bash Vuurwerk - 14-17 juni
Zie de lucht boven Lion's Arch tot leven komen met een explosieve vuurwerk show, deze zal elke avond in het spel plaats vinden. Het vuurwerk begint op vrijdag 14 juni om 18:00 (NL tijd) en zal elke twee uur plaatsvinden tot maandag 17 juni 21:00 (NL tijd). Blijf tot de spectaculaire finale en ontvang een unieke festival hoed - The Horns of the Dragon!

The Dragon Effigy Lighting Ceremony - Begint 18 juni
Voeg je bij de Captain’s Council en andere hoogwaardigheidsbekleders als ze de dragon effigies op de Grand Piazza van Lion's Arch ontsteken op 18 juni. Georganiseerd door de joviale Magnus the Bloody Handed, zal deze ceremonie er een worden vol vrolijkheid en verrassingen.


New Rewards
Horns of the Dragon
Deze unieke hoed is alleen beschikbaar voor spelers die deelnemen aan een hele vuurwerkshow in Lion's Arch, die tijdens de in-game avond van 14 juni - 17 juni elke twee uur plaatsvindt.

Holographic Dragon Wings
Deze dragon wing back item is alleen beschikbaar als een zeer zeldzame drop van de Dragon Ball Arena en in heel Tyria tijdens de viering. Ambitieuze avonturiers die een grote hoeveelheid Dragon Bash snoep verzamelen kunnen deze exclusieve holografische festival vleugels krijgen.

Holographic Shattered Dragon Wings
Toegewijde festivalgangers die de Dragon Bash Meta Achievement verdienen zullen dit imposante back item ontvangt - een set van Holographic Shattered Dragon Wings!

Dragon Coffer
Deze speciale beloningskist, dropt alleen tijdens Dragon Bash, deze zit vol met lekkernijen en een kans op vuurwerk, een mini hologram minion , en Dragon's Jade wapen skins!

Dragon's Jade Weapon Skins
Toon uw Dragon Bash spirit met deze coole nieuwe wapen skins met een duidelijk draconische uitstraling. Je kunt wapen tickets vinden in Rich Dragon Coffers en (zeldzaam) in Dragon Coffers, en ruil ze voor wapen skins bij een van de Black Lion Weapon Specialists in elke grote stad!

Helmed Moa Racer Mini
Je zult deze schattige gehelmde versie van de moa mini alleen vinden tijdens Dragon Bash! Je kunt deze mini kopen met vouchers die je hebt verdiend met de Moa Racing activiteit.


New Features in this Release
Fight to Keep Your Spot on the PvP Leaderboards
We hebben de manier waarop de PvP leaderboards excellentie weerspiegelen verbeterd! Inactieve spelers zakken automatisch naar beneden op de leaderboards in verloop van tijd, waardoor nieuwe en actieve spelers een kans hebben om zich een weg te vechten naar een hogere rang. Dit betekent dat op de leaderboards de beste PvP spelers nauwkeuriger worden vertegenwoordigd.

Authorized Shoutcaster Program
In het nieuwe Authorized Shoutcaster Program, als hoog gewaardeerd PvP teams zijn afgestemd-up in gewaardeerd spel, ontvangten de bevoegde shoutcasters een bericht en worden toegelaten ​​om die wedstrijd te aanschouwen als toeschouwer met een kleine vertraging.


https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-11-2013/

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni Update: Dragon Bash Festival
PostPosted: Wed 05 Jun, 2013 08:03 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Sat 12 Nov, 2005 18:00
Posts: 929
Location: Remunj
grappig....ze houden je nu in ieder geval wel bezig met nieuwe events....

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni Update: Dragon Bash Festival
PostPosted: Wed 05 Jun, 2013 11:36 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Thu 12 Apr, 2007 08:42
Posts: 762
Location: Duiven
ja klopt. :y:

_________________
Image
Lord Hyperion Raewynn Owain Deverell Legartha Stendahl

Crazilis Luna Myrdinn Legate Acheron Charr at Arms
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni Update: Dragon Bash Festival
PostPosted: Wed 05 Jun, 2013 17:32 
King
King
User avatar
Offline

Joined: Fri 22 Jun, 2012 09:53
Posts: 508
Location: Heveadorp
Naan wrote:
grappig....ze houden je nu in ieder geval wel bezig met nieuwe events....

Dat klopt maar dat hebben ze ook aangegeven na de Flame & Frost story.
Een maand wachten op een vervolg van een verhaal waar je vervolgens na een paar uur weer mee klaar bent was het grootste punt van kritiek op F&F. Vandaar dat de Southsun story nu ook maar één maand heeft geduurd. En ja ook daar was weer kritiek op maar mensen moeten wat te klagen hebben :lol:

Al met al hoop ik wel dat ze de mechanieken van de F&F dungeon en de Karka Queen wat meer gaan gebruiken in de toekomstige events of world bosses want dat maakt het allemaal wat uitdagender imo.

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: GW2 Juni Update: Dragon Bash Festival
PostPosted: Fri 07 Jun, 2013 15:17 
Lord
Lord
User avatar
Offline

Joined: Tue 21 Aug, 2007 07:04
Posts: 481
Location: Nijmegen
Ze hebben vandaag op het forum aangegeven dat ze, naast temporary content, ook wat meer vaste dingen gaan toevoegen in het spel.

https://forum-en.guildwars2.com/forum/g ... ost2167937

_________________
Image
Top
  Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron